8 september 2015

Kent u hem nog?

Kent u hem nog, de Ford Sierra? Alweer 32 jaar geleden geïntroduceerd en tot de komst van de Mondeo in 1993 in productie geweest. Misschien heeft u er als Ford-rijder zelf wel eens een gehad. Vandaag de dag kom je de Sierra nauwelijks meer tegen op onze wegennet. Ford Wensveen heeft de afgelopen week de redactieauto van www.youngtimerpagina.nl onderhanden genomen.

Aan de hand van het kenteken werd de witte Sierra 2.0i Special uit 1989 niet meer herkend in ons systeem, maar desondanks heeft magazijnman Jan Matena toch de benodigde onderdelen voor het onderhoud bij elkaar weten te sprokkelen zodat de auto weer zonder zorgen de weg op kan.
Als u ook een oudere Ford heeft kunnen wij zorgdragen voor het onderhoud. Met de Ford Motorcraft Service maakt Ford het onderhoud van auto’s van 5 jaar of ouder voordeliger dan ooit. Wij gebruiken hiervoor originele kwaliteitsonderdelen.
De merknaam Motorcraft staat al meer dan 40 jaar voor hoogwaardige, scherp geprijsde Ford onderdelen voor tweede montage. Motorcraft is synoniem voor betrouwbare kwaliteit inclusief alle benodigde garanties, tegen een aantrekkelijke prijs. Met Ford Motorcraft Service breidt Ford dat aanbod nu verder uit met de merkspecifieke kennis van de Ford-monteur.
Naast de normale onderhoudswerkzaamheden omvat de Ford Motorcraft Service ook een gratis Expert Check en carrosseriecontrole om uw Ford in goede conditie te houden. Veel mensen denken nog steeds dat je bij de merkdealer gemiddeld duurder uit bent. Met Ford Motorcraft laten we zien dat dat niet zo is.
Bij Ford Wensveen is uw auto in de meest vertrouwde handen
Geen opmerkingen: