18 juli 2015

Ford Transit Connect L2 voor Installatiebedrijf Seton

Aan Installatiebedrijf Seton uit H.I.Ambacht is deze week een Ford Transit Connect afgeleverd. De Connect met sterke en toch zuinige dieselmotor wordt ingezet als serviceauto in de regio.


"Installatiebedrijf Seton te Hendrik Ido Ambacht bestaat sinds 1877 en is uitgegroeid als een begrip in de regio. Als installatiebedrijf zijn zij een goede partner in klantgericht en servicegericht zaken doen m.b.t. utiliteit, woningbouwverenigingen, bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren.
Het voordeel van het bedrijf is dat u alles in één hand kan laten uitvoeren. Vanaf de start van de opdracht tot aan de oplevering: Alles volgens uw eisen en wensen. Al de monteurs hebben een goede technische opleiding, in bezit van de benodigde VCA diploma's alsmede de nodige ervaring op al onze disciplines. 
Voor diverse aannemingsbedrijven verzorgen zij het installatiewerk bestaande uit riolering, waterinstallaties, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, zinkwerk en dakbedekking enzovoort. Ook verzorgen zij het leveren en monteren van complete c.v.installaties, vloerverwarming, zonneboilers, sanitaire installaties, complete badkamers, gasinstal-laties lood- en zinkwerken voor woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en particulieren. Ook het realiseren van woningaanpassingen t.b.v. mindervaliden behoort tot de werkzaamheden."

Voor meer informatie kijkt u op www.seton.nl.

Geen opmerkingen: