1 januari 2015

ScanCoveryTrial 2015 start zaterdag 3 januari.



Zaterdag 3 januari is het zover: de start van de ScancoveryTrial 2015. Wij, Ford Wensveen, team 52, Theo Hoogendoorn en Nico Treure, starten rond 11 uur vanuit de hal van EXPOtwente in Enschede met de Ford Kuga om ongeveer 30 uur later te arriveren in ?????????. 

We starten als eerste omdat we in november als eerste eindigden in de proloog.

Theo: "Starten als eerste in een veld van 92 teams heeft zeker veel voordelen. Naast alle aandacht en publiciteit is het nl.erg prettig dat we niet zo lang hoeven te wachten voordat we mogen vertrekken! 

Alle teams zijn live te volgen via het tracking systeem van Geotrack. U kunt dus dag en nacht zien waar de teams zich bevinden. Ga naar www.geotrack.nl en klik rechtsboven op ScanCoveryTrial en u ziet alle actie! Wij zijn team 52.

Tijdens de tocht naar het Hoge Noorden zullen we hier regelmatig verslag doen van het verloop van de Trial en zullen we (hopelijk) mooie foto's plaatsen.

De Kuga waarmee editie 2015 gereden wordt is in de werkplaats aangepast om de extreme weersomstandigheden aan te kunnen. De reclame is gesponsord door To The Point Reclame uit Zwijndrecht..




Startlijst

Geen opmerkingen: