20 mei 2019

Mondeo met 400.000km rijdt ruim 2.300km in 24 uur.

Afgelopen week heeft onze verkoopadviseur Dirk-Jan de Groot in 24 uur ruim 2.300 kilometer gereden in een oude Ford Mondeo voor het goede doel.
Dirk-Jan startte dit project met 3 vrienden om geld op te halen voor het goede doel: Stichting Open Doors. Hun doel was zoveel mogelijk landen bezoeken in 24 uur. Dit werden er uiteindelijk 14, te weten: (uiteraard) Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Liechtenstein, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Slowakije, Hongarije, Tjechië en Polen. Vrienden, kenissen en bedrijven sponsorden hen met een mooi bedrag van € 3.250,-.
De Mondeo waarmee gereden werd was door ons ingeruild en had al bijna 400.000km probleemloos gereden. 
Dirk-Jan: "Uiteraard ben ik bekend met de kwaliteit van deze auto's. Dat is dan ook de reden dat we met allen vertrouwen met z'n vieren instapten. De auto deed het probleemloos en hebben we bij thuiskomst nog voor een leuk bedrag kunnen verkopen. Ook de opbrengst hiervan is voor het goede doel Open Doors."
We denken erover volgend jaar weer zoiets op touw te zetten. Uiteraard zal dit weer met een Ford zijn. Die is ons uitstekend bevallen. 

De deelnemers van l naar r: William. Dirk-Jan, Stephen en Reinier. 








Geen opmerkingen: