6 november 2016

Sterrenburg BHV (specialist op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu) en Seton Installatiebedrijf kiezen de Transit Connect.Deze week nam SBHV een nieuwe bedrijfsauto in gebruik. Gekozen werd voor een luxe Ford Transit Connect L2 met Powershift automaat in de kleur Magnetic. De auto zal zijn diensten gaan bewijzen door het vervoer van de lesmaterialen voor o.a. BHV cursussen op locatie.

Sterrenburg BHV is sinds 2001 hét opleidingsinstituut voor EHBO en BHV. SBHV biedt een totaalpakket van cursussen, trainingen en diensten op het gebied van bedrijfsveiligheid. Sterrenburg BHV is gevestigd aan de Vinkenpolderweg 24c in Alblasserdam. Zie ook www.SBHV.nl.

De heren Gerrit en Jan Kors Sterrenburg voor de nieuwe Transit Connect


Ook mochten wij een Transit Connect L2 Trend afleveren aan Seton Installatiebedrijf uit H.I.Ambacht. De Connect wordt gebruikt als servicewagen in de regio.
Installatiebedrijf Seton bestaat sinds 1877 en is uitgegroeid tot een begrip in onze regio. Als installatiebedrijf zijn zij een goede partner in klantgericht en servicegericht zaken doen m.b.t. utiliteit, woningbouwverenigingen, bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren. Kijk ook op www.seton.nl.
Geen opmerkingen: