7 november 2014

Ford Transit Connect voor PSI Piping uit Papendrecht en HanVos Warmtetechniek


Ford Wensveen heeft deze week twee identieke Ford Transit Connects afgeleverd aan PSI Piping uit Papendrecht.
De Connects, voorzien van schone en zuinige dieselmotoren, worden gebruikt om de klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week de service te bieden waar het bedrijf bekend om staat.

De Connects zijn voorzien van opvallende reclame aan alle kanten.

PSI is sinds 1998 actief op de markt van de scheepvaart, offshore en industrie met het leveren en installeren van pijpleidingsystemen. De kracht van het bedrijf ligt in de verregaande specialisatie die zij zich eigen gemaakt hebben op dit terrein. Die specialisatie vertaalt zich in het leveren van klantgerichte engineering en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Met gekwalificeerde medewerkers realiseren zij een grote verscheidenheid aan projecten voor de scheepvaart, de offshore en de industrie. PSI biedt vakmanschap en een totaalpakket aan diensten vanuit een open, klantgerichte organisatie met korte, directe lijnen.

Tevens werden er deze week twee Transit Connects afgeleverd aan HanVos Warmtetechniek uit Alblasserdam.
HanVos is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en installeren van CV-ketels, complete installaties, cascadesystemen tot 600kV, ventilatiesystemen en zonnepanelen in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Zij hebben ruim 12 jaar ervaring in de branche en bezoeken jaarlijks vele tienduizenden klanten. De twee nieuwe servicewagens zullen hierbij goed van pas komen.



De Ford Transit Connect: "Klaar om aan het werk te gaan"!

Geen opmerkingen: