28 juni 2014

Familie Hofland gelukkige winnaar Ford Award Weken.

"Jaar op jaar worden onze modellen en technologische innovaties bekroond. Prijzen waar wij natuurlijk trots op zijn. Maar liever laten wij u daarvan profiteren. Want uiteindelijk doen wij het allemaal voor uw comfort en rijplezier. Profiteer daarom nu van onze speciale Award deals... met een kans om het aankoopbedrag van uw nieuwe Ford terug te krijgen!"

Op deze manier werd de actie aangekondigd waarbij klanten die in de actieperiode een nieuwe Ford bij de dealer zouden kopen hun aankoopbedrag konden terugkrijgen.
Vorige week werd al bekend dat een klant van Ford Wensveen de gelukkige winnaar zou zijn. Gisteren werd bekend welke klant het is geworden. De gelukkige winnaar van deze geweldige actie is de familie Hofland uit Hendrik Ido Ambacht die in de actieperiode een nieuwe Ford Fiesta bij Ford Wensveen in Alblasserdam hadden gekocht.

De heer Hofland: "Ik kan het bijna niet geloven dat ik deze mooie Fiesta nu voor niets ga rijden! Ik was al gelukkig met de deal die we met Corné hadden gemaakt maar nu kan mijn dag natuurlijk helemaal niet meer stuk".

Van harte gefeliciteerd met de nieuwe auto en met deze geweldige prijs!


De gelukkige familie Hofland wordt door Corné Klein, verkoopadviseur van Ford Wensveen, gefeliciteerd met de hoofdprijs in de Ford Award Weken!

Geen opmerkingen: