16 juli 2012

Nieuwe Ford Ka voor de Swinhove Groep

Afgelopen vrijdag heeft de Swinhove Groep uit Zwijndrecht een nieuwe Ford Ka in gebruik genomen. De auto zal, evenals de andere Ford Ka’s van de Swinhove Groep, worden gebruikt om klanten die gebruik maken van de thuiszorg te bezoeken.

De Swinhove Groep is een vooruitstrevende en vernieuwende zorgorganisatie met ruim 550 medewerkers en bijna evenzoveel vrijwilligers. Zij bieden een breed scala aan zorg die aansluit op de wensen van senioren in Zwijndrecht en omgeving.
De producten en diensten van de Swinhove Groep: o.a. kleinschalig of beschermd wonen, beschut wonen, verzorgd wonen, Zorg thuis, Zorghotel, Zorg overdag en behandeling thuis.
De heer Simon van Swinhove: “De samenwerking met Ford Wensveen dateert al van 2003. Net als wij staan zij altijd op een prettige manier voor hun klanten klaar. We hebben wederom voor de Ka gekozen omdat onze ervaringen met deze auto zeer positief zijn".

De zilveren Ford Ka met Niels de Waard (Ford Wensveen) naast enkele medewerkers van Swinhove. Uiterst rechts: Arnold Simon, Hoofd Wonen en Zorg van de Swinhove Groep.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van de Swinhove Groep? Neem dan contact op met een van de medewerkers.
U kunt de medewerkers bereiken op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur via T 078 625 55 00 of info@swinhovegroep.nl. Als u een e-mailbericht stuurt, wordt er altijd zo snel mogelijk contact met u gezocht, per mail of telefonisch.

Contactinformatie

Swinhove Groep Algemeen
Plantageweg 3
3333 GZ Zwijndrecht
T 078 625 55 00
F 078 625 55 52
info@swinhovegroep.nl


Geen opmerkingen: