10 november 2021

Ford Puma ST Gold Edition komt naar Nederland

 

  • -Ontworpen door én voor fans: exclusieve editie samengesteld op basis van meer dan kwart miljoen stemmen van Ford-volgers op Twitter en Instagram
  • -10 exemplaren van unieke Performance SUV voor Nederland, leverbaar vanaf € 45.845*
  • -Spin-off op basis van ST-Line X 1.0 EcoBoost Hybrid in de maak

  • Ford heeft mooi nieuws voor liefhebbers van Performance SUV’s. De Puma ST Gold Edition komt naar Nederland. De looks van deze unieke Puma ST zijn samengesteld op basis van de voorkeuren van zo’n 275.000 Ford-fans die via Twitter en Instagram zijn opgegeven.

     






  • Ga voor goud
  • It’s all in the name. De in Agate Black gespoten Puma ST Gold Edition maakt indruk met zijn goudkleurige details. De gouden 19-inch 5×2-spaaks velgen vormen een perfecte combinatie met de rode remklauwen en de ST Gold Edition striping is een ware eyecatcher. Vanbinnen vallen direct de Aurora Gold stiksels op die de deurpanelen, sportstoelen, het sportstuur én de versnellingspookhoes sieren.

    De Puma ST Gold Edition is voorzien van de geroemde 147 kW (200 pk) sterke 1.5 EcoBoost-benzinemotor, goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 6,7 seconden.1 De eerste Performance SUV van Ford is voorzien van geavanceerde Sports Technologies waaronder de gepatenteerde force vectoring-vering en -wielophanging en een zeer responsieve besturing. Uniek in het segment is het optioneel verkrijgbare limited-slip differentieel.

    De nieuwste editie van de Puma ST maakt niet alleen goede sier met z’n gouden looks en topprestaties, maar ook met een riante standaarduitrusting. Hij heeft alle luxe van de ST-X aan boord en voegt er een handsfree bedienbare achterklep, een te openen panoramadak en verlichte instaplijsten aan toe.

    De Puma ST Gold Edition wordt in een gelimiteerde serie geproduceerd, waarvan tien stuks naar Nederland komen. Hij is leverbaar vanaf € 45.845.2

    Spin-off in de maak
    Ford heeft ook goed nieuws voor diegenen die gek zijn op goud, maar niet per sé op zoek naar een 200 pk sterke Performance SUV. De designers van Ford werken aan een spin-off van de Puma ST Gold Edition, op basis van de geliefde ST-Line X 1.0 EcoBoost Hybrid. Meer details volgen later dit jaar.

Geen opmerkingen: