23 maart 2020

Filiaal H.I.Ambacht tijdelijk gesloten


Beste klanten,
Langs deze weg willen wij u melden, dat wij uit voorzorg ons filiaal in H.I.Ambacht tijdelijk sluiten.
Eén van onze collega's van het filiaal heeft verkoudheidsklachten met daarbij hoofdpijn en verhoging. Onder normale omstandigheden zou hij zelfs overwogen hebben om gewoon toch te komen werken, maar in verband met de huidige situatie rond het Corona-virus hebben wij besloten, dat hij thuis blijft.
Bovendien blijven zijn drie andere collega's van het filiaal uit voorzorg ook twee weken thuis. Een quarantaine-maatregel om er zeker van te zijn, dat zij gewoon gezond zijn. Hopelijk kunnen we u over twee weken melden, dat we in H.I.Ambacht weer open gaan, maar we nemen het zekere voor het onzekere.
In onze vestiging in Alblasserdam blijft u uiteraard van harte welkom. Zowel in de showroom als in de werkplaats blijven we u helpen. Vanzelfsprekend met de nodige maatregelen, zoals voorgeschreven door het RIVM.
Als u al een afspraak in H.I.Ambacht heeft gemaakt, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om een nieuwe afspraak te maken. Misschien in Alblasserdam en hopelijk weer gewoon in H.I.Ambacht.
We vertrouwen erop, dat u begrip heeft voor deze vervelende beslissing.

Geen opmerkingen: