18 juli 2017

Nieuwe Fiesta nu in de showroom

Het is zover, de gloednieuwe Fiesta is gearriveerd! Al 40 jaar lang is de Fiesta wereldwijd een van de bestverkochte modellen van Ford. De vorige generatie heeft tot de laatste dag ook veel van onze klanten weten te overtuigen. Ongetwijfeld zal dit ook opgaan voor de nieuwe Fiesta. Kom langs in onze showroom, maak een proefrit en laat u overtuigen!

Naast een volledig nieuw, maar nog altijd herkenbaar uiterlijk is de Fiesta ook technisch vooruitstrevend. Het is bijvoorbeeld de eerste Ford met voetgangersherkenning, waarmee aanrijdingen 's nachts kunnen worden voorkomen. Bovendien kan de auto zichzelf inparkeren en voorkomt daarbij botsingen bij lage snelheden. Muziekliefhebbers kunnen zich verheugen op een B&O PLAY-geluidssysteem en met het nieuwe touchscreen zijn navigatie en telefoon eenvoudig bedienbaar.

De Fiesta is er in tal van uitvoeringen en kleurencombinaties. Later dit jaar verschijnen de luxe Vignale- en sportieve ST-Line-uitvoeringen, de stoere Fiesta Active en als klap op de vuurpijl de snelle Fiesta ST. Uiteraard is de meermaals bekroonde 1.0 EcoBoost-motor weer leverbaar. Ford is erin geslaagd de nieuwe Fiesta kwalitatief op een nog hoger niveau te brengen. De auto is stiller en comfortabeler, zonder daarbij de bekende strakke wegligging uit het oog te verliezen.

In het Duitse Keulen draait de productie inmiddels op volle toeren. De nieuwe Fiesta is leverbaar vanaf € 14.995 (incl. € 750 aankooppremie) en heeft standaard airco, centrale deurvergrendeling, een boordcomputer en een audio-installatie met 6 luidsprekers. In combinatie met een dieselmotor is de vanafprijs € 17.745 (incl. € 750 aankooppremie).

De nieuwe Fiesta biedt voor ieder wat wils. Kom eens langs in onze showroom en ontdek samen met ons de mogelijkheden!


Geen opmerkingen: