9 mei 2017

CycloMedia kiest voor de Ford Fiesta

Onlangs mochten wij 18 stuks Ford Fiesta en een Ford Transit Connect afleveren aan CycloMedia.
CycloMedia is al ruim 30 jaar gespecialiseerd en toonaangevend in het systematisch en grootschalig in beeld brengen van de openbare ruimte. Dit wordt gedaan met hoogwaardige 360 graden straatfoto's en luchtfoto's met GIS-nauwkeurigheid.
Dankzij unieke, door henzelf ontwikkelde, camera- en verwerkingstechnieken worden dagelijks grote gebieden fotografisch en geometrisch correct vastgelegd en in een database opgeslagen.

De heer Nagtzaam, manager Logistics & Support van CycloMedia, licht de keuze toe: "De Ford Fiesta 5-deurs is uitermate geschikt voor ons werk omdat hij royaal is van binnen en compact van buiten. Hiernaast kwam de auto met automatische transmissie bij ons als beste uit de testen die wij met verschillende merken gedaan hebben. Wat zeker zo belangrijk is voor ons is de goede samenwerking met Ford Nederland en met Ford Wensveen. Dit maakte voor ons de Ford Fiesta de beste keuze".


De 18 Ford Fiesta's staan klaar om afgeleverd te worden.

De Ford Fiesta "gebruiksklaar" inclusief camera op het dak. De inbouw en voorbereiding werd gerealiseerd door Van den Born Carrosserie uit Waalwijk i.s.m. LeasePlan Nederland NV.
De overdracht van de Ford Fiesta aan de heer Nagtzaam van Cyclomedia. Op de foto ziet u van links naar rechts: Ivor Vermeer (Ford NL), Nanesh Nagtzaam (CycloMedia), Rogier Rensink (Van den Born Carrosserie BV), Marcel Kok (LeasePlan Nederland NV), Theo Hoogendoorn (Ford Wensveen) 


De Ford Transit Connect zal worden ingezet om de diverse operationele auto's logistiek te ondersteunen.
Het merk Ford is niet nieuw voor CycloMedia. De Ford Ka werd in het verleden ook gebruikt om camerabeelden te maken.
Op www.cyclomedia.com kunt u meer informatie vinden over CycloMedia.

Geen opmerkingen: