20 februari 2017

STILL going strong.....met de nieuwe Transit

STILL hoort sinds lange tijd tot de toonaangevende aanbieders van heftrucks, magazijntrucks en trekkers, evenals de modernste systemen voor intralogistiek. Zij zijn wereldwijd succesvol actief met meer dan 8.000 medewerkers, 4 productievestigingen, 14 vestigingen in Duitsland, 20 dochterondernemingen in het buitenland en een wereldwijd dealernetwerk. Met hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve techniek voldoet STILL vandaag en morgen aan de eisen van kleine, middelgrote en grote ondernemingen.


Wat bedrijfsoprichter Hans Still in 1920 met veel creativiteit, ondernemingsgeest en kwaliteit begon, ontwikkelde zich tot één van de innovatiefste totaalaanbieders van hef- en magazijntrucks, trekkers, alsmede modernste magazijntechniek en toekomstgerichte dienstverlening.
De sleutel tot dit ondernemingssucces zijn uiterst efficiente producten die zich uitstrekken van branchespecifieke totaaloplossingen voor grote en kleine bedrijven, tot en met computergestuurde logistieksystemen voor een efficiente opslag en goederenstroommanagement.
STILL is internationaal aanwezig en daardoor altijd dichtbij als het om service, kwaliteit en snelle ingebruikname van hoogefficiënte systemen gaat. En wat te denken van de snelle beschikbaarheid van reserveonderdelen en de servicedienst? Korte lijnen bewijzen dagelijks voor de klanten van STILL hun nut. 
Door STILL Nederland wordt er sinds lange tijd vanuit Hendrik Ido Ambacht service verleend. Diverse technische medewerkers staan dagelijks voor de klant klaar om onderhoud en reparatie aan de verschillende hef- en magazijntrucks uit te voeren. Veel medewerkers hebben thuis hun "mobiele werkplaats" voor de deur staan: De Ford Transit is al sinds de zeventiger jaren de "best car for the job" bij STILL.
Om nog meer op te vallen werd er in de tachtiger jaren zelfs met een heftruck op het dak gereden.
  
Ford Transit van STILL rond de eeuwwisseling. Toen nog in de kleur wit met de herkenbare schuine oranje streep
Onlangs is er door STILL bij ons weer een serie nieuwe Ford Transits besteld. De eerste exemplaren zijn kortgeleden gaan rijden. De bestickering wordt verzorgd door To The Point Reclame uit Zwijndrecht en de inrichting door KBC Carrosserie uit Klaaswaal.
De huidige Ford Transit in de kleur Moondust Silver. Een moderne auto met een moderne uitstraling.


Complete inrichting van Sortimo.

Geen opmerkingen: