16 oktober 2013

Ford Wensveen is trots op het winnen van de Chairman's Award

Ieder jaar opnieuw reikt Ford Nederland de Chairman's Awards in meerdere categorieën uit aan de best presterende Ford-dealerbedrijven in Nederland. Hierbij wordt met extra aandacht gekeken naar de klantentevredenheid en verkoopprestaties op het gebied van verkoop en service. 


De Chairman's Award prijkt al in de showroom.

Gerard Bolder, Managing Director van Ford Nederland, reikte deze week de onderscheiding uit aan de medewerkers van Ford Wensveen. “Deze meetmethode wordt door Ford wereldwijd gehanteerd om voortdurend de tevredenheid van klanten te meten met betrekking tot onze producten en onze dealerorganisatie,” licht Gerard Bolder toe. “Op het gebied van verkoop wordt vooral gelet op de tevredenheid van onze klanten over het totale verkoop- en afleveringsproces. En waar het de serviceverlening door de dealer betreft, wordt het gehele werkplaatstraject in het onderzoek betrokken en gemeten.”

Nogmaals Gerard Bolder: “De focus van onze activiteiten is primair gericht op een optimale dienstverlening en het volledig voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Dat geldt voor Ford Nederland, maar ook voor alle Ford dealerbedrijven. Wij vinden dat klanten het gevoel moeten krijgen dat ze door de dealer worden gewaardeerd. Ik ben zeer tevreden over het serviceniveau van al onze dealers, maar sommige bedrijven stijgen nog eens uit boven de strenge beoordelingscriteria. Ford Wensveen is er daar één van. Ik feliciteer de directie en medewerkers van Ford-dealer Wensveen met deze prachtige onderscheiding, en daarmee eigenlijk ook al hun klanten.
 
De heer Gerard Bolder, algemeen directeur van Ford Nederland overhandigt de Award.

Geen opmerkingen: