19 september 2012

Ford B-MAX preview tour in Alblasserdam

Woensdag 19 september was de nieuwe Ford B-MAX, die officieel pas in december wordt geïntroduceerd, bij Ford Wensveen in Alblasserdam. 


De Ford B-MAX is speciaal ontwikkeld voor de stadsrijder. Hoewel het een compacte auto betreft, heeft u door het ingenieuze portierontwerp een instapopening van maar liefst 1,5 meter breed die toegang geeft tot een ruim en comfortabel interieur.

Behalve een uniek design beschikt de B-MAX ook over een groot aantal technologieën die het rijden comfortabeler, leuker en efficiënter maken. Active City Stop helpt u bijvoorbeeld botsingen in langzaam rijdend verkeer te voorkomen door, indien nodig, automatisch voor u te remmen. Via Ford SYNC kunt u met eenvoudige spraakopdrachten het audiosysteem en uw mobiele telefoon bedienen. Het systeem kan zelfs uw SMS’jes voor u oplezen. En een revolutionaire 1.0-liter EcoBoost benzinemotor levert hetzelfde vermogen als een conventionele 1.6-liter benzinemotor, maar met het beste rendement in zijn klasse.


Vele potentiële B-MAX rijders waren zeer enthousiast over de gebruiksmogelijkheden van de B-MAX.

Door de schuifdeuren achter en het ontbreken van een B-stijl heeft de B-MAX een gemakkelijke instap, zowel voorin als achterin
 
 
                          

Geen opmerkingen: