10 mei 2012

Ford Wensveen levert aan PIT in H.I.Ambacht
Vandaag zijn er in Hendrik Ido Ambacht twee nieuwe Ford Transits afgeleverd aan PIT.

De twee 330M extra verhoogde uitvoeringen zijn compleet ingericht als servicewagen voor de vele interne transportmiddelen die PIT in onderhoud heeft in heel Europa.
Intern transport is een vitaal onderdeel van veel bedrijven. Het is echter nooit het hoofddoel van een organisatie. Maar wel dat van PIT. Wij zijn altijd en alleen maar bezig met (uw) intern transportmaterieel, en dat al meer dan 60 jaar lang.
PIT is ontstaan uit de Philips-afdeling Pool Activiteiten, maar vooral uit de behoefte om intern transportmaterieel flexibel en efficiënt in te zetten. In de jaren vijftig hielden we ons al bezig met het verhuren van het intern transportmaterieel binnen de hele Philips-organisatie. Nu leveren we, als onderdeel van de internationale Kion-groep, door heel Europa merkonafhankelijke oplossingen voor vlootbeheer en logistieke flexibiliteit. Op maat. Dat betekent in praktijk dat we u alle gedoe met betrekking tot uw intern transportmaterieel uit handen nemen: u verkoopt ons uw vloot intern transportmaterieel (of zegt de lease op) en huurt hem vervolgens naar behoefte en tegen aantrekkelijke voorwaarden weer terug. Zo kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en tot 25% besparen op uw interne transportkosten.

Geen opmerkingen: