17 maart 2012

Nieuwe Ford Transit als demo beschikbaar.

Deze week is de nieuwe Ford Transit met 140pk Euro 5 motor bij ons in gebruik genomen. Met deze bestelwagen met stillere en zuinigere motor kunnen vanaf deze week proefritten gemaakt worden. Het betreft een First Edition uitvoering in de kleur Moondust Silver.

De nieuwe Ford Transit Euro 5 is op dit moment de zuinigste in zijn klasse!
 
Nieuwe Euro 5 dieselmotoren
De Transit Bestelauto wordt aangedreven door een nieuwe serie zeer efficiƫnte 2.2 Duratorq TDCi-dieselmotoren. In combinatie met Ford ECOnetic Technology kunnen zij de operationele kosten van een Transit Bestelauto verlagen en de impact van de auto op het milieu verminderen. Deze geavanceerde motoren voldoen aan de strikte Euro 5-emissienorm terwijl ze nog steeds aanzienlijk meer vermogen en koppel leveren dan de vorige serie: van 100 pk/310 Nm naar 155 pk/470 Nm. Bij de ontwikkeling van iedere motor is in sterke mate rekening gehouden met de vereisten van modellen met voor-, achter- of vierwielaandrijving.
ECO Pack
Hiermee kunt u de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik nog verder verlagen dan met de standaard Transit Bestelauto. Het ECO Pack omvat het Auto-Start-Stop-systeem, dat de motor automatisch uitschakelt wanneer de auto stationair draait en opnieuw start wanneer u klaar bent om weg te rijden. Hierdoor bespaart u op de brandstofkosten en verlaagt u de hoeveelheid uitgestoten uitlaatgassen in druk verkeer. Het pakket bevat ook een uitschakelbare snelheidsbegrenzer (tot 110 km/u).
 

Geen opmerkingen: