21 februari 2012

FORD WENSVEEN SCHENKT € 4.250,- AAN GOEDE DOELEN #msct

Theo Hoogendoorn en Nico Treure van Team Ford Wensveen namen afgelopen januari succesvol deel aan de Maxxis Scan Covery Trial. Na ruim 7000km met een Ford Kuga te hebben gereden naar het hoge noorden van Scandinavië bleken zij de derde etappe te hebben gewonnen en de 8e plek in het algemeen klassement veroverd te hebben. Ook in financieel opzicht werd de rally een succes: er werd € 4.250 bijeengebracht door de sponsors van het team.

Walking on a Dream
Team Ford Wensveen reed dit jaar ondermeer voor “Walking on a Dream”, het door Bianca Baaijens gestarte project met als doel een Hyperthermiescan voor de Daniel den Hoed Kliniek in Rotterdam aan te kunnen schaffen. Hierdoor is behandeling minder belastend voor patiënten en is er minder chemo- en radiotherapie nodig, waardoor niet alleen de verschrikkelijke bijwerkingen voor mensen met kanker gereduceerd kunnen worden, maar ook de genezingskans en de kwaliteit van leven na kanker verhoogd wordt.

Jannie en Adrie Baaijens kwamen de cheque van € 3.500 in ontvangst nemen.

De Kleine Wereld
De Kleine Wereld is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen en jong volwassenen. Leerlingen die de school bezoeken hebben allen een ontwikkelingsachterstand, veroorzaakt door een verstandelijke beperking. Directeur Marco van Helden: “Met dit geld kunnen we extra activiteiten organiseren en de speeltoestellen en leermiddelen aanvullen. Het wordt namelijk steeds moeilijker om dit van het normale budget te betalen.”
Omdat Michiel, de oudste zoon van Nico, al jaren met veel plezier naar De Kleine Wereld gaat, is ook dit jaar weer een bedrag van € 750 geschonken.
  v.l.n.r. Theo Hoogendoorn, Adrie Baaijens (WoaD), Marco van Helden (DKW),
Jannie Baaijens (WoaD) en Nico Treure bij de overhandiging van de cheques.

De rally voerde team Ford Wensveen door Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

Team Ford Wensveen dankt de sponsors:
Castrol, Ford Nederland, Ford Wensveen, ABS Accountants, Landvast Alblasserdam, RABO bank, Hoogendoorn BV, Van As Autoschade, De Weekkrant, Multigraphic Design, Vakgarage Roest, LV Belettering, Bovémij Verzekeringen, De ICT man en diverse andere sponsoren.

Geen opmerkingen: