14 januari 2012

Team Ford Wensveen 8e plek in goed georganiseerde Maxxis ScanCoveryTrial 2012 #msct

Team Ford Wensveen met Theo Hoogendoorn en Nico Treure heeft, na de editie van 2011 te hebben gewonnen, de prima georganiseerde Maxxis ScanCoveryTrial 2012 met de Ford Kuga TDCI afgesloten met een 8e plaats overall en de dagprijs van de 3e etappe.

Vanmiddag zijn alle 61 ScanCovery teams veilig aangekomen in Loon op Zand. Nadat ieder team geïnterviewd werd door Wilfried Giesen van de organisatie en er van ieder team een toepasselijke foto was gemaakt, werden de prijzen van de afgelopen dagen uitgerijkt. De 1e prijs is gewonnen door team Voorthuizen 1. De tweede prijs was voor Ford Luijbregts uit Valkenswaard ook met een Ford Kuga en de 3e prijs ging naar team End Polio Now 1.
Team Ford Wenveen nam de prijs in ontvangst voor het behalen van de minste strafpunten met de Ford Kuga TDCi in de etappe van Vilhelmina (S) naar Luosto (FIN) afgelopen maandag.
Theo en Nico nemen de prijs in ontvangst voor de 3e dagetappe

Vrijdagmorgen startten alle teams vanaf de luxe ferryboot die hen van Helsinki naar Stochholm bracht. De tocht leidden de teams door soms barre weersomstandigheden via Vaxjo, Ystad, Odense, Esbjerg en Bremen uiteindelijk naar Loon op Zand. Hier aangekomen waren er de afgelopen week ruim 7250 km afgelegd.
Diverse familieleden, vrienden en bekenden van team 1 waren speciaal gekomen om het team een warm welkom te geven.
De komende dagen zal er aandacht geschonken worden aan het bedrag dat team Ford Wensveen door middel van haar sponsoren bijeengebracht heeft voor Walking on a Dream! 

Klaar voor de etappe naar Loon op Zand

Wachten op de ferry in Helsinki naar Stockholm

  
Binnenkort wordt het sponsorbedrag bekendgemaakt dat bijeen is gebracht voor Walking on a Dream !!!!

Geen opmerkingen: