8 januari 2012

Etappe 2: te hard gereden #msct




Vanmorgen om 7.56 uur vertrokken vanuit Molde in noordelijke richting. Na ongeveer een uurtje rijden aangekomen bij een veerpont waar wij als met de tweede lichting mee mochten (68 minuten wachten). Gelukkig werd de tijd gecompenseerd. Onderweg de mooiste vergezichten gezien die Noorwegen biedt! Alles prima verlopen.

De tweede deeletappe reden we te snel. Waarschijnlijk dat we meer oog hadden voor de snelheden van het navigatiesyteem dan voor de werkelijke verkeersborden. Tevens was het zeer rustig rondom Trondheim (zondag!). Te hard rijden lag voor de hand.
De 3e etappe ging redelijk. In Are wat tijd verloren door een ongeval (van een andere deelnemer), maar uiteindelijk pakte dit toch nog wel redelijk uit. De laatste deeletappe veel te snel gereden. Waarschijnlijk dezelfde reden als de tweede deeletappe.


De dagetappe eindigde in Dorotea op de Doro Camping! Aan de ingang werden we herkend en verwelkomd door Tessa. Zij en haar man (ex deelnemer AC) hebben hier een mooie camping met diverse stuga's.
We slapen vanacht in Hotel Wilhelmina in de plaats Vilhelmina!
Morgen starten we om 5.30 uur om richting Finland te rijden.



Geen opmerkingen: