26 november 2011

Maxxis ScanCoveryTrial Experienceday goed verlopen #msct

Vandaag werd de "proloog" van de Maxxis ScanCoveryTrial gehouden. Vanuit de Orangerie in Ruurlo werden de 62 deelnemende teams op de hoogte gebracht van diverse belangrijke zaken van de tocht die 6 januari 2012 begint. De jurering werd uitgelegd, ook wat wel en wat niet mag en wat wel en niet moet werd verteld. Natuurlijk werden de teams door de wedstrijdleider Kees Luijbregts, ondanks diverse pogingen, in het ongewisse gelaten over de te volgen route.
                                 
  
 
                                
Na de lunch startte de proloog. Omdat wij de ScanCoveryTrial 2011 hadden gewonnen mochten we als eerste starten. Het eerste gedeelte verliep via coördinaten en het tweede gedeelte werd gereden via het "bolletje/pijltje" principe. Onderweg moesten er diverse opdrachten worden uitgevoerd en diverse vragen worden beantwoord.
Terug in de Orangerie moest elk team nog een wiel van een F1 bolide verwisselen. De tijd telde ook mee in de uitslag.
Na een goed diner werd de uitslag bekend gemaakt: Team Ford Wensveen (team 1) start de MSCT op 6 januari als 19e. Als eerste start ons collegateam Team Holland Haag (team 20) met hun Porsche 911 S4. Zij behaalden de meeste punten met het beantwoorden van de vragen en waren het snelste team met het wisselen van het wiel (de gereden tijd telde deze dag niet mee).

Tijdens de briefing en het diner kregen we bezoek van iemand waarvan het gerucht gaat dat hij de trial in januari meerijdt.Geen opmerkingen: